menaxherë

June 23, 2017
menaxherët

Menaxherët dhe roli i tyre në organizatë

Kush janë menaxherët dhe ku punojnë ata? Menaxherët punojnë në organizata, por jo çdokush që punon në organizatë është menaxher. Ata drejtojnë aktivitetet e personave të tjerë […]
error: Të interesuar? Kontaktoni tani! :)