biznes

June 23, 2017
menaxherët

Menaxherët dhe roli i tyre në organizatë

Kush janë menaxherët dhe ku punojnë ata? Menaxherët punojnë në organizata, por jo çdokush që punon në organizatë është menaxher. Ata drejtojnë aktivitetet e personave të tjerë […]
April 15, 2017
zyre kontabiliteti

Zyrë Kontabiliteti – Pse Të Bashkëpunoni Me Një Zyrë Kontabiliteti?

 Zyrë Kontabiliteti Zyrë Kontabiliteti AMO3 Kushtojani kohën asaj çfarë ju bëni më mirë, të tjerat na i lini neve në dorë. Mbajtja e llogarive të biznesit […]
error: Të interesuar? Kontaktoni tani! :)