NJIHUNI ME EKIPIN TONË

Arjani

"Puna e një kontabilisti kërkon një shkallë të lartë të saktësisë. Mjedisi ku ne punojmë është i orientuar ndaj detajeve, ku gabime të vogla mund të kenë pasoja të mëdha në biznesin e klientit. Një shifër e vetme në mënyrë të shkujdesur e shtuar apo hequr gabimisht mund të ketë një efekt domino në rezultatin e librave të kontabilitetit, në vendimet që do të bëhen dhe në fund çfarë librat e llogarive kanë për të thënë në lidhje me situatën financiare të një kompanie.

Organizimi dhe strukturimi i dokumentacionit është mjaft i rëndësishëm për ne duke na kursyer kohën dhe na lejuar gjetjen e informacionit që kemi nevojë në mënyrën më efikase. Gjithashtu në punën tonë përpiqemi të jemi të përgjegjshëm, sa më të saktë dhe të orientuar ndaj detajeve."


Majlinda

"Për një kontabilist të mirë nuk është e mjaftueshme që të ketë vetëm një zotërim solid të bazave të kontabilitetit. Kontabilistët duhet vazhdimisht të qëndrojnë krah për krah me parimet e përgjithshme të kontabilitetit si dhe të jenë gjithnjë të informuar mbi ndonjë ndryshim në ligjet tatimore.

Ndjekja e konferencave dhe seminareve ka qenë gjithnjë prioritet për zyrën tonë duke na mbajtur gjithnjë të azhornuar me të rejat e fundit mbi kontabilitetin dhe programet financiare."


Orsidi

"Klientët për ne janë të parët, përpiqemi ti kuptojmë ata dhe llojin e biznesit që ata kanë. Duke pasur njohuri mbi kërkesat e biznesit të tyre ne mundësojmë llojet e metodave ekonomike apo rregullat e kontabilitetit të përshtatura për të përmbushur nevojat e biznesit të klientit.

Kryesisht puna jonë bazohet në bashkëpunim në ekip, prandaj jemi të ndjeshëm ndaj nevojave të tjetrit dhe përkrahës ndaj klientit. Nuk jemi vetëm mendimtarë por edhe kreativë gjithashtu. Gjithnjë jemi duke krijuar ide të reja për të zgjidhur dilemat e klientit të cilat shfaqen në rastet nga më të ndyshme. "Ornida

"Besimi është diçka që nuk është e lehtë për të ndërtuar, dhe kjo është një tipar me të cilin merremi seriozisht, në mënyrë që të fitojnë reagime të mira nga klientët.

Gjithashtu përpiqemi në maksimum që konceptet e komplikuara të kontabilitetit dhe idetë ti bëjmë më të lehta për tu kapur nga klientët në mënyrë që të jemi në gjendje për të bashkëvepruar lehtë dhe për të marrë idetë e tyre në mënyrën më të qartë të mundshme.

Një ndjenjë e fortë e integritetit dhe një prirje drejt ndershmërisë janë tipare që frymëzojnë besim në punën tonë."JENI TË INTERESUAR?
JU LUTEM NA KONTAKTONI

error: Të interesuar? Kontaktoni tani! :)