NA KONTAKTONI

ZYRË KONTABILITETI AMO3

Per çdo pyetje jemi nje telefonat larg. Në qoftë se ju po kërkoni këshillues që t`ju kuptojnë dhe të kujdesen për biznesin tuaj…na kontaktoni për të caktuar një takim. Klientët tanë besojnë dhe mbeshteten tek rekomandimet tona.

Rr.Thoma Kaçorri nr.5, Tiranë

+355 (0) 69 30 51 571

Na kontaktoni


  Orari i punës


  Keni vështirësi në mbajtjen e llogarive të biznesit tuaj…na kontaktoni. Kërkoni këshillim mbi proçedurat që duhen ndjekur në krijimin e një biznesi të ri…përsëri na kontaktoni. Jemi këtu për t’ju ndihmuar.

  E Hënë-E Shtunë: 8:00 am - 14:00 pm
  E Hënë-E Shtunë: 17:00 pm - 20:00 pm
  E Dielë: Pushim

  error: Të interesuar? Kontaktoni tani! :)